Varumärket

Vi ber er att inte missbruka våra varumärken. Inte på kläder, inte i dina annonser och absolut inte i kopiera till ditt eller andras företag med liknande produkter.

LITTLE TREES® uppfanns i Watertown, New York, USA 1952 av Julius Sämann, som hade tillbringat fem kalla år i den kanadensiska vildmarken för utvinna oljor från furu . Han uppfann form, namn och doft. Efter mer än 50 år är vi mycket stolta över det världsomspännande rykte vi fått för kvalitet och värde, och vill se till att du får exakt vad du förväntar dig när du köper en produkt med vårt varumärke. Det bör inte komma som någon överraskning, då, att vi är noga med att skydda våra varumärken.

Det finns en annan anledning till att vi inte tolererar immateriella stölder. Vi har över tjugo registrerade varumärken (liksom många oregistrerade sådana), och för att behålla dem, kräver lagen att vi vidtar åtgärder när någon använder dem utan tillstånd. Så, om du kallar ditt nya företag  "Bil-Freshner / Wunder-Bil", eller använder våra doftgranar i din djuraffärs-annonser, bli inte förvånad om du får ett brev (eller mer) från vårt juridiska team.

Men, jurister kanske tjänar tillräckligt mycket som det är. Om du verkligen vill använda ett av våra varumärken, varför inte be oss först? Vi har ofta sagt ja. Fråga bara de personer som ligger bakom många av de filmer, tv-och reklamkampanjer som visar våra varumärken. 

Tack för att du hjälper oss göra WUNDER-BAUM®